Jag insåg idag att jag inte skrivit ett inlägg på evigheter, så tänkte att det var dags att göra det igen. Anledningen till att jag inte skrivit på sån lång tid är för att jag förra veckan (28 juni - 5 juli) var på ridläger och nu veckan här efter av någon anledning fick för mig att jag redan skrivit ett inlägg om det (men måste uppenbarligen ha drömt det ^^'). 
 
Ridlägret jag var på var Fenix Park, vilket var ett av de bättre (och större) ridlägren jag varit på. Det fanns jätte många hästar, och även lägerdeltagare (vi var 30 från början o.o), så det var hela tiden liv och rörelse och man hade aldrig tråkigt. Jag vill defintivt dit igen nästa år så att jag kan träffa de vännerna jag fått igen. Det enda jag var lite missnöjd med var ridningen, vår ridlärare var urtråkig och bokstavligt talat det enda vi gjorde under hennes lektioner var att rida runt i en fyrkant, öka och sänka takten lite ibland och någon gång göra lite volter.
 
EN gång gjorde vi skänkelvikningar med henne, och hon sa ALDRIG något om vad man skulle förbättra etc. Det enda hon sa åt en var att öka. (Lyckligtvis fick vi en annan tjej två (?) lektioner, och henne gillade jag mycket mer. Hon lärde sig våra namn, pratade med oss, sa vad vi skulle förbättra/ändra och allmänt erkände vår existens). Men fölhagen gjorde upp för det flera gånger om! FÖLHAGEN ÄR DEN BÄSTA PLATSEN PÅ HELA FENIX FÖR DÄR FINNS MASSVIS MED SÖTA SMÅ FÖL OCH JAG ÄLSKAR FÖL OCH JAG ÖNSKAR ATT JAG HADE KUNNAT VARA DÄR HELA TIDEN, ÄVEN NÄR MAN INTE GOSADE MED FÖLEN VAR DET JÄTTE MYSIGT ATT BARA SITTA DÄR OCH TITTA UT ÖVER ALLA HÄSTARNA. Synd bara att Jossan bara följde med mig dit två gånger (;-;), jag förstår inte folk som inte älskar föl lika mycket som jag. Tur för mig följde Akari och Johanna (hon må vara sju, men hon är underbar och rolig att vara med) med mig de flesta gångerna och det var bara typ tre gånger jag fick gå ensam. 
 
Jag hade från början tänkt lägga upp lite bilder också, men det får jag inte. Majken hade två långa tal om att vi inte fick det, för det var Fenix egendom och det var deras jobb att marknadsföra Fenix och blabla (jag är inte ens säker på om jag ens får skriva den här texten med åsikter om Fenix för henne, för det är att marknadsföra deras företag) och när vi sedan frågade Fenix ägare (som jag inte minns namnet på, nått ovanligt på G i alla fall Cx) så sa han motsatsen och sa att det var helt okej att lägga upp bilder och sånt. Så... det verkar som om de två behöver ta och prata ut lite om det. Men jag lägger inte upp bilder, för genom att göra det så bryter jag ju trots allt mot lagen och de har folk som är ute och kollar igenom internetet efter bilder.. 
 
Äumh, ja.. Detta var från början egentligen tänkt att bara bli en kort liten text, men det blev det ju uppenbarligen inte heh ^^'